MovingMatters Hip Hop logo L-kick truc kom leren dansen Oosterhout bij dansschool Berg en Dal

TV uitzending & Media

TV uitzendingen

Marthe zal o.a. vanwege het Winnen van de Dutch Open met meerdere items op televisie verschijnen.

Zo zal ze op 1 februari om 19.00 te zien zijn bij Kanaal 13 TV.

10 februari zal ze daarnaast te zien zijn om 20.00 bij Uit Met Marike, op  TV Nijmegen. Hier zal ze onder anderen een interview en een dansperformance geven.

Last but not least zal ook woensdag 29 februari om  20.30 te zien zijn bij NTV, TV Nijmegen.  Hierbij is een volledig item aan Marthe Weijers, dansen en MovingMatters geweid.

Daarnaast verschenen er ook verschillende publicaties over deze Nederlandse prestatie, deze zijn hieronder te lezen.

Marthe zal de komende tijd workshops verzorgen in binnen en buitenland. Zo zal ze onder andere workshops verzorgen in België en Duitsland en eind Augustus naar Nieuw Zeeland vertrekken om daar te jureren en workshops te geven.

Publicaties

Artikel Gelderlander Dutch Open 2012 Artikel Op De Werkvloer, Marthe Weijers, dansen leren, TV uitzending Artikel Op De Werkvloer, dansen leren, dansschool Nijmegen Danswedstrijd, student Marthe Weijers HAN Nijmegen, wint Dutch Open, interview, bekijk op tv Danswedstrijd, student Marthe Weijers HAN Nijmegen, wint Dutch Open, TV Hip Hop kinderen, breakdance Nijmegen

GRATIS PROEFLES

Locatie: Lent

Locatie: Oost

Locatie: Noord

* gratis proefdraaien is in alle lessen mogelijk m.u.v. vakanties (vakantiedata zijn te vinden onder ‘rooster’ op de website). Lessen met een* zijn NIEUW of VOL en hier werken wij met een wachtlijst. Proefdraaien in deze lessen gaat d.m.v. uitnodiging.