MovingMatters Hip Hop logo L-kick truc kom leren dansen Oosterhout bij dansschool Berg en Dal

Marthe Weijers winnares Dutch Open 2012

dansschool Hip Hop, MovingMatters winnaar 1ste plek
Dutch Open- Winner

Zoals sommige misschien al wel in de krant gelezen hebben, heeft Marthe Weijers zondag 29 februari voor de tweede keer de internationale Hip Hop danswedstrijd gewonnen, de Dutch Open. Dansers uit vele verschillende landen kwamen naar Nederland om deze internationale wedstrijd te dansen. Bekijk hier haar winnende finale en bekijk hier de nieuwsuitzending. In het volgende nieuwsbericht is alle media aandacht te zien en te lezen.

Marthe heeft afgelopen seizoen alles gewonnen wat er te winnen viel in de categorie Hip Hop in Nederland. Ze is dan o.a. ook meervoudig Nederlands Kampioen Hip Hop en winnares van de World Cup.

Ze zal de komende tijd workshops gaan verzorgen in binnen en buitenland, o.a. in België,  Duitsland en ze zal eind Augustus naar Nieuw Zeeland vertrekken om daar te jureren en workshops te geven.

GRATIS PROEFLES

Locatie: Lent

Locatie: Oost

Locatie: Noord

* gratis proefdraaien is in alle lessen mogelijk m.u.v. vakanties (vakantiedata zijn te vinden onder ‘rooster’ op de website). Lessen met een* zijn NIEUW of VOL en hier werken wij met een wachtlijst. Proefdraaien in deze lessen gaat d.m.v. uitnodiging.