MovingMatters Hip Hop logo L-kick truc kom leren dansen Oosterhout bij dansschool Berg en Dal

Over Ons

Ons verhaal

We vertellen je graag wat meer over ons. Hieronder zijn ook al onze docenten te vinden!

Dansschool MovingMatters is in 2009 opgericht door Marthe Weijers. Zij is niet alleen meervoudig Nederlands Kampioen Hip Hop maar ook winnaar van de World Cup. Voordat zij haar eerste landstitel behaalde, was onze Marthe al een veelgevraagde danser. Naast haar studie reisde zij heel de wereld rond om met de wereldtop te dansen. Tussendoor won zij meerdere prestigieuze prijzen, zoals de Dutch Open, het Europees Kampioenschap en ten slotte de World Cup. Marthe werd naast uitvoerend danser, ook steeds vaker benaderd als choreograaf en trainer van jong talent. Haar creativiteit om voor iedere danser, groep of team iets uitzonderlijks te creëren bleek eindeloos.  

Na het behalen van landstitels, besloot Marthe een plek voor een nieuwe generatie dansers te ontwikkelen. De oprichting van MovingMatters was daarmee een feit. Meteen vanaf de start was MovingMatters een doorslaand succes. Alle danslessen waren direct volgeboekt! Binnen de kortste keren ontstonden er heuse wachtlijsten, en moest Marthe op naar een grotere locatie om zoveel mogelijk mensen te kunnen laten dansen. Zo groeide MovingMatters in no time uit tot een begrip in Nijmegen en omstreken.

Ondertussen bestaat het lesaanbod uit een breed scala van danslessen. Gediplomeerde docenten, met ieder een eigen specialiteit, zorgen ervoor dat iedereen kan (leren) dansen. Of je nu een beginnende danser bent of een pro die zich verder wil ontwikkelen, MovingMatters is de Hip Hop dansschool voor iedereen. In een gezellige en veilige sfeer, met kwaliteit én plezier voorop.

En dansschool MovingMatters blijft groeien! Naast de hoofdlocatie in Nijmegen-Oost/ Centrum, is er nu een 2de locatie in Nijmegen-Noord (Oosterhout) en een 3de nieuwe locatie in Nijmegen-Lent. Hiermee is MovingMatters met 3 dansscholen in Nijmegen gevestigd. Alle drie de locaties zijn gespecialiseerd in de verschillende urban dansstijlen.

Met drie locaties zijn de wachtlijsten minder lang en kunnen nog meer mensen ervaren hoe het is om samen te groeien in dans. Wij bieden met onze vele lessen een breed urban dansaanbod aan, voor alle doelgroepen. 

Wil je meer weten over MovingMatters? Volg ons op social media of ervaar het zelf en kom langs voor een gratis vrijblijvende proefles.

over ons docenten movingmatters hip hop breakdance afro kinderdans stoer dansles dansen dance lent nijmegen hiphop urban bboy breake bgirl tafeltennis

Onze docenten

Breanne Martina

Hip Hop docent
Dansopleiding Utrecht
Dansopleiding Arnhem
Plaatste zich als eerste vrouw voor Hip Hop Forever
Kenmerken: Hip Hop choreograpy en afro.
Breanne

Jermaine Abrahams

Hip Hop docent
Dansopleiding Arnhem
Dancecrew: Concrete Jungle
Jermaine

Marthe Weijers

Hip Hop docent
Dansopleiding Utrecht & Amsterdam
Hbo-sportacademie (ALO)
Goud World Cup
Meervoudig Dutch Open winnares Meervoudig Nederlands Kampioen
Marthe

Nick Louw

Hip Hop docent
Dansopleiding Arnhem
Specialisatie Funk Styles, Popping, Locking, House
Nick

Rowena Tetelepta

Hip Hop docent
Hbo-sportacademie (ALO)
Hip Hip Choreograaf
Rowena

Administratie

movingmatters.beheer@gmail.com
Administratie
Open vacature

Enthousiaste docent? MovingMatters staat open voor open sollicitaties.
Inhoud danslessen


Waar wij voor staan

Mis je iets?


Laat het ons weten

GRATIS PROEFLES

Locatie: Lent

Locatie: Oost

Locatie: Noord

* gratis proefdraaien is in alle lessen mogelijk m.u.v. vakanties (vakantiedata zijn te vinden onder ‘rooster’ op de website). Lessen met een* zijn NIEUW of VOL en hier werken wij met een wachtlijst. Proefdraaien in deze lessen gaat d.m.v. uitnodiging.