Over Ons

Ons verhaal

We vertellen je graag wat meer over ons: 

Dansschool MovingMatters is in 2009 opgericht door Marthe Weijers. Zij is niet alleen meervoudig Nederlands Kampioen Hip Hop maar ook winnaar van de World Cup. Voordat zij haar eerste landstitel behaalde, was Marthe al een veelgevraagde danser. Naast haar studie reisde zij heel de wereld rond om met de wereldtop te dansen. Tussendoor won zij meerdere prestigieuze prijzen, zoals de Dutch Open, het Europees Kampioenschap en ten slotte de World Cup. Ook werd Marthe steeds vaker benaderd als choreograaf en trainer van jong talent. Haar creativiteit om voor iedere danser, groep of team iets uitzonderlijks te creëren bleek eindeloos.  

Na het behalen van landstitels, besloot Marthe een plek voor een nieuwe generatie dansers te ontwikkelen. De oprichting van MovingMatters was daarmee een feit. Meteen vanaf de start was MovingMatters een doorslaand succes. Alle danslessen waren direct volgeboekt! Binnen de kortste keren ontstonden er heuse wachtlijsten, en moest Marthe op naar een grotere locatie om zoveel mogelijk mensen te kunnen laten dansen. Zo groeide MovingMatters in no time uit tot een begrip in Nijmegen en omstreken.

Ondertussen bestaat het lesaanbod uit een breed scala van danslessen. Gediplomeerde docenten, met ieder een eigen specialiteit, zorgen ervoor dat iedereen kan (leren) dansen. Of je nu een beginnende danser bent of een pro die zich verder wil ontwikkelen, MovingMatters is de Hip Hop dansschool voor iedereen. In een gezellige en veilige sfeer, met kwaliteit én plezier voorop.

En MovingMatters blijft groeien! Naast onze vestiging in Nijmegen-Oost, breiden we in 2020 uit met een tweede locatie in Nijmegen-Noord. Zo kunnen nog meer mensen ervaren hoe het is om samen te groeien in dans!

Wil je meer weten over MovingMatters? Volg ons op social media of ervaar het zelf en kom langs voor een gratis vrijblijvende proefles.

Over ons: onze docenten

Angel Panneflek

Hip Hop docent
Dansopleiding Arnhem
Eerste bij solo Battles UDO
Artiesten: Fiefa Sparkle, Gio, Kruloh en Cobine Music

Breanne Martina

Hip Hop docent
Dansopleiding Utrecht
Dansopleiding Arnhem
Plaatste zich als eerste vrouw voor Hip Hop Forever
Kenmerken: Hip Hop choreograpy en afro.

Jermaine Abrahams

Hip Hop docent
Dansopleiding Arnhem
Dancecrew: Concrete Jungle

Marthe Weijers

Hip Hop docent
Dansopleiding Utrecht & Amsterdam
Hbo-sportacademie (ALO)
Goud World Cup
Meervoudig Dutch Open winnares Meervoudig Nederlands Kampioen

Rowena Tetelepta

Hip Hop docent
Hbo-sportacademie (ALO)
Hip Hip Choreograaf

Quinty van Selow

Hip Hop/ House docent
Dansopleiding Arnhem
TV: Dance Dance Dance
Dansers voor Verry Lewis, Karin Bloemen Leona Filipo en OG3NE.
Theater: “JA HE”, Nedda Sou
Battles Hip Hop & House
Open vacature

MovingMatters is altijd op zoek naar enthousiaste docenten, mail ons gerust een open sollicitatie.
Inhoud danslessen


Waar wij voor staan

Mis je iets?


Laat het ons weten

GRATIS proefles!