MovingMatters Hip Hop logo L-kick truc kom leren dansen Oosterhout bij dansschool Berg en Dal

Marthe
Weijers

Docent: Marthe Weijers

Marthe Weijers wordt in 2009 voor het eerst Nederlands Kampioen Hip Hop in de solo en duo categorie. In dat zelfde jaar richt ze haar eigen dansschool op, genaamd MovingMatters.

Marthe gaat naast MovingMatters door met wedstrijden en behaalt ook vele internationale successen. Zo wordt ze o.a. vierde op het Europees Kampioenschap, eindigt ze als enige vrouw in de top 5 tijdens het Wereld Kampioenschap Hip Hop All Style Battle en behaalt ze goud en brons (samen met duopartner Kwanngor Lee) tijdens de World Cup in Italië. Goud voor Nederland, op de World Cup Hip Hop!

In Nederland wint ze vervolgens twee keer de Dutch Open en bemachtigt ze wederom de Nederlandse titel, waarmee ze uiteindelijk alles wint in Nederland. 

Naast deze uitzonderlijke prestaties op wedstrijden en de snelle groei van haar dansschool, studeert ze met genoegen af aan de sportacademie (HBO ALO) en de dansopleiding in Utrecht, waarna ze verder gaat studeren in Amsterdam.

Marthe verzorgt vele workshops en lessen door het hele land. Zo gaf ze o.a. workshops en les op de ArtEZ dansacademie, de Show en Urban ‘Artiesten opleiding Dans’ in Arnhem en op  grote podia en evenementen.

Daarnaast is Marthe werkzaam als uitvoerend danseres en choreograaf, waarbij ze o.a. te zien is in de videoclips van Sidney Samson en Discipline & RatherReal, het TV programma Z@ppsport (TROS, NL 3), Gelderse Koppen (TV) en in de film ‘Evolutie Of Soorten’ (ntr, NL 2 Cinedans).  Als choreograaf verzorgde Marthe de opening van het Sportgala, CU!dance en vele andere shows en optredens.

De aankomende periode zal Marthe o.a. workshops verzorgen in Engeland, Duitsland, België en Nieuw-Zeeland samen met Request Crew (o.a. bekend van America’s best dance crew).

Kom je ook in een van haar lessen een gratis proefles doen?

"Gaan met die banaan!"

Hip Hop (main style)
100%
House
100%
Trics / Acro basics
100%
Breakdance (B-boying/B-girling) basics
100%
Freestyle
100%

GRATIS PROEFLES

Locatie: Lent

Locatie: Oost

Locatie: Noord

* gratis proefdraaien is in alle lessen mogelijk m.u.v. vakanties (vakantiedata zijn te vinden onder ‘rooster’ op de website). Lessen met een* zijn NIEUW of VOL en hier werken wij met een wachtlijst. Proefdraaien in deze lessen gaat d.m.v. uitnodiging.