MovingMatters Hip Hop logo L-kick truc kom leren dansen Oosterhout bij dansschool Berg en Dal

Inhoud danslessen

Over de danslessen

In onze Hip Hop danslessen maak je kennis met Hip Hop en urban in de breedste zin van het woord. Naast de Hip Hop basics (zoals bounce, groove en rock & flow) komen verschillende disciplines en Hip Hop stijlen aan bod. We werken aan de old skool dictionary steps en aan de basistechnieken.
We leren je basics van popping, locking, house, Afro en niet te vergeten breakdance (b-boying en b-girling). Staande dans in combinatie met grondmoves. Zo zijn de lessen afwisselend en leggen dansers een brede basis voor de verschillende Hip Hop en urban stijlen bij MovingMatters.

Naast het aanleren van de basistechnieken, staat ontwikkeling van muzikaliteit, presentatie en persoonlijke groei centraal. Dit doen we door te werken aan een choreografie, maar ook aandacht te schenken aan freestyle. Met deze vrije vorm, stimuleren we je je unieke, persoonlijke talenten te ontwikkelen. In de lessen is dan ook ruimte voor eigen inbreng. Vanuit unity & having fun (belangrijke waarden vanuit de Hip Hop cultuur) leer je je talenten (her)kennen en verder uit te bouwen. Leer je jezelf uit te dagen en elkaar te inspireren. Ieder op zijn eigen niveau en tempo. Zo groei je als danser in én met je groep in een ontspannen sfeer.

Tijdens de danslessen verbetert je conditie. Lichamelijke ontwikkeling met betrekking tot kracht, lenigheid, stabiliteit en coördinatie zijn fundamenten voor elke les.

Bij dansschool MovingMatters laten we je daarom graag zien hoe veelzijdig Hip Hop is!
Heb je al danservaring of nog helemaal niet? Onze danslessen zijn voor alle leeftijden en op verschillende niveaus. Hierop passen wij de lesinhoud aan en samen zorgen we voor een veilig en verantwoord sociaal pedagogisch leerklimaat.

Klik hier voor enkele filmpjes van onze leerlingen en docenten. 

Enthousiast geworden? Meld je hier aan voor een gratis vrijblijvende proefles bij dé Hip Hop dansschool van Nijmegen! 

Hip Hop stijlen

Hip Hop danslessen
100%
Breakdance Danslessen
100%
Afro Danslessen
100%
House Danslessen
100%
Dancehall Danslessen
100%
Poppin Danslessen
100%
Lockin Danslessen
100%
Acrobatiek/ Trics Danslessen
100%

GRATIS PROEFLES

Locatie: Lent

Locatie: Oost

Locatie: Noord

* gratis proefdraaien is in alle lessen mogelijk m.u.v. vakanties. Lessen met een* zijn NIEUW en bij deze lessen geldt gratis proefdraaien op aanvraag en volgt nog een uitnodiging per mail.