MovingMatters Hip Hop logo L-kick truc kom leren dansen Oosterhout bij dansschool Berg en Dal

– Eindoptredens

Dit jaar zullen de dansers van MovingMatters het seizoen afsluiten in de theaterzaal van de Klif.

De laatste week van juni staat in het teken van de eindoptredens, waarin de dansers op laagdrempelige wijze aan publiek kunnen laten zien wat ze afgelopen jaar geleerd hebben.

Omdat er een beperkt aantal stoelen per datum beschikbaar zijn, werken we met ticket verkoop. Het gekochte kaartje wordt gescand bij binnenkomst. We werken niet met vaste plaatsen (stoelnummers), dat betekent dat als je een ticket hebt je t.z.t. zelf een stoel kan uitkiezen in de zaal.

Om het aantal dansers en publiek te spreiden staan er maar liefst 4 optredens gepland, zodat dansers meerdere mensen kunnen uitnodigingen om te komen kijken. Desalniettemin is het raadzaam tijdig kaartjes te bestellen i.v.m. een maximum aan stoelen, om verzekerd te zijn van een plek en teleurstelling te voorkomen.

Overzicht data & tijden
Maandag 26 juni, 17.00-19.00 *
Dinsdag 27 juni, 17.30-19.30*
Woensdag 28 juni, 19.00-21.00 *
Donderdag 29 juni, 19.00-21.00 *

*LET OP: omdat we alle dansers de kans willen geven om op te treden, zal op elke datum maar een klein deel van alle groepen van MovingMatters te zien zijn. Elke dag dansen er dus andere dansers en groepen. Kijk daarom goed wanneer de danser(s) dans(en), waar jij naar wilt kijken! Welke groep op welke dag optreedt vinden jullie in het blauwe vlak in mail.

*eindtijd is eens schatting

Dansers die zelf meedansen hebben natuurlijk geen tickets nodig en kunnen op vooraan plaats nemen, op het moment dat ze zelf niet dansen.

Tot dans!

Tickets: https://www.ticketkantoor.nl/shop/MovingMatters

Groepsfoto movingmatters prijzen medailles hip hop dansschool

GRATIS PROEFLES

Locatie: Lent

Locatie: Oost

Locatie: Noord

* gratis proefdraaien is in alle lessen mogelijk m.u.v. vakanties (vakantiedata zijn te vinden onder ‘rooster’ op de website). Lessen met een* zijn NIEUW of VOL en hier werken wij met een wachtlijst. Proefdraaien in deze lessen gaat d.m.v. uitnodiging.