MovingMatters Hip Hop logo L-kick truc kom leren dansen Oosterhout bij dansschool Berg en Dal

Online Hip Hop danslessen

I.v.m. de corona crisis, kunnen wij nu tijdelijk ook de dansschool niet in. Super jammer! Maar wees niet getreurd, we gaan gewoon door, alleen nu online! We heten natuurlijk niet voor niets “MovingMatters” en juist nu is bewegen, ontspanning, plezier en natuurlijk contact met andere zo belangrijk!

We hebben dan ook een uitgebreid online lesrooster, voor alle leeftijden. Voor de allerkleinste van 4+ tot en met verschillende volwassengroepen, op verschillende niveau’s.

Ook de online Hip Hop lessen, geven we net als onze huidige lessen, met een spiegelwand. Je hoeft jezelf dus niet te spiegelen, maar kan gewoon net als tijdens de les in de ‘spiegel’ kijken. Daarbij kunnen we elkaar ook zien, waardoor er veel interactie is.

Intresse? Laat het ons weten en kom ook in beweging tijdens deze bijzondere tijd.

Hopelijk tot dan(s)! Online of in de les!

Zodra we weer open mogen, zullen de lessen op locatie gelijk weer van start gaan.

Online HIp Hop dansles bij dansschool Movingmatters zie Marthe Weijers voor spiegelwand met MovingMatters logo voor Zoom lessen

GRATIS PROEFLES

Locatie: Lent

Locatie: Oost

Locatie: Noord

* gratis proefdraaien is in alle lessen mogelijk m.u.v. vakanties (vakantiedata zijn te vinden onder ‘rooster’ op de website). Lessen met een* zijn NIEUW of VOL en hier werken wij met een wachtlijst. Proefdraaien in deze lessen gaat d.m.v. uitnodiging.