MovingMatters Hip Hop logo L-kick truc kom leren dansen Oosterhout bij dansschool Berg en Dal

Nieuwe vestiging Lent en Nijmegen-Noord

Hip Hop dansschool MovingMatters breid uit met twee nieuwe locaties, in Nijmegen-Lent en in Nijmegen-Noord

Wegens groot succes, opent Hip Hop dansschool MovingMatters Nijmegen, haar tweede en derde vestiging in Nijmegen-Lent en in Nijmegen-Noord. In Lent bij de Stelt, aan de kant van de waal in Wijk Waalsprong. En in Nijmegen-Noord, in wijk de Grote Boel.

Hier zullen we dagelijkse Hip Hop danslessen gaan verzorgen in onze nieuwe sportcomplexen. De spiegels zijn momenteel geplaatst en de eerste lessen zullen woensdag 18 maart van start gaan. 

Dansles Lent/Nijmegen-Noord kinderfoto PR nieuwe Hip Hop dansschool locatie dicht bij Elst bemmel en Arnhem


Gespecialiseerd in Hip Hop danslessen

MovingMatters is gespecialiseerd in Hip Hop danslessen en biedt danslessen aan voor alle leeftijden. Ons lesaanbod start bij kinderen van 3 jaar, peuters, kleuters, kinderen, tieners, jeugd, studenten, jong volwassenen en natuurlijk ook voor volwassenen. De Hip Hop/ Urban lessen zijn stoer en daarmee uitermate geschikt voor jongens en meiden.


Hip Hop dansles op verschillende niveau’s

De groepen zijn bij MovingMatters ingedeeld op verschillende niveau’s. Heb je nog nooit gedanst, of ben je al een ervaren (professionele) danser? Bij MovingMatters vind je lesaanbod en de uitdaging die bij je past. 

Ons docententeam bestaat uit gediplomeerde docenten die allemaal zelf actief bezig zijn in de danswereld. Wil je ook kwalitatief goede dansles van professionele dansers? Wil je loskrijgen van dé Nederland Kampioen Hip Hop of World Cup winnaar? Meld je dan aan voor een gratis vrijblijvende proefles. 

Dansles Lent/Nijmegen-Noord kinderfoto PR nieuwe Hip Hop dansschool locatie dicht bij Elst bemmel en Arnhem  voor volwassenen in Oosterhout

Lesrooster
Het dagelijkse rooster wordt samengesteld in samenspraak met alle nieuwe dansers en aanmeldingen. Geef daarom aan ons door waneer je wel en niet kan, en wij kijken met je mee.


Adres Nijmegen-Noord:

Thea beckmanpad 5 (bij de Ovatonde, naast basisschool De Uitdaging). 

Adres Nijmegen-Lent:

Steltsestraat, wijk waalsprong, naast het kindcentrum

Proeflesinfo.movingmatters@gmail.com

info: www.movingmatters.nl

Hopelijk tot dans!

Sportieve groet,

Team MovingMatters 

GRATIS PROEFLES

Locatie: Lent

Locatie: Oost

Locatie: Noord

* gratis proefdraaien is in alle lessen mogelijk m.u.v. vakanties (vakantiedata zijn te vinden onder ‘rooster’ op de website). Lessen met een* zijn NIEUW of VOL en hier werken wij met een wachtlijst. Proefdraaien in deze lessen gaat d.m.v. uitnodiging.