fbpx

Dansles

Welkom bij MovingMatters. Dé dansschool voor kwalitatief goede dansles in Nijmegen!

Dansles in Nijmegen en omstreken

Op zoek naar dansles Nijmegen? Kom dansen bij MovingMatters, dé Hip Hop dansschool van Nijmegen en omgeving. Na jaren lange wachtlijsten, gaan we verder uitbreiden met onze danslessen. Naast onze hoofdlocatie in Nijmegen-Oost, hebben we nu ook onze deuren geopend in Nijmegen-Noord en in Nijmegen-Lent. Met drie locaties in Nijmegen, meer dan genoeg keus en lesaanbod!

Dansles: de dansstijl Hip Hop

Bij Hip Hop dansschool MovingMatters zijn wij gespecialiseerd in de dansstijl Hip Hop. Wij geven dan ook dansles in de verschillende urban stijlen. In onze lessen krijgen de dansers een breed aanbod van verschillende Hip Hop stijlen en technieken. Denk hierbij aan basics vanuit Poppin, Locking, House, Old Skool, Afro en natuurlijk Breakdance (of te wel B-boying of B-girling). 

Hip Hop is een toegankelijke dansstijl voor iedereen. Wij bieden dan ook danslessen aan voor jongens & meisjes, kinderen, jeugd, tieners, studenten en natuurlijk volwassenen. De groepen zijn ingedeeld op leeftijd en op niveau. Het is nooit te laat om te beginnen:-)

Dansles van Nederlands Kampioen

Bij dansschool MovingMatters staan wij voor kwaliteit. Al onze docenten zijn dan ook afgestudeerd aan de dansopleiding en zelf actief werkzaam in het werkveld. Kijk dan ook niet raar op als je jouw docent een keer langs ziet komen op TV of in een videoclip. Onze dansdocenten zijn ook actief in Battles en op wedstrijden. Wil jij ook dansles van de allerbesten? Bijvoorbeeld dansles van Meervoudig Nederlands Kampioen? Of goud winnaar op de World Cup Hip Hop? Kom dan langs op een van onze locaties en meld je aan voor een gratis proefles!

Zet nu de eerste (dans)stap

Heb je al veel danservaring of nog helemaal niet? Iedereen is welkom! Alles wordt vanuit de basis aangeleerd, waardoor iedereen kan starten.

Onze danslessen worden op verschillende niveaus aangeboden. We sluiten daarbij altijd aan op jouw niveau, zodat je de uitdaging vindt die bij je past. 

Hip Hop is voor jong en oud, jongens en meisjes, van beginners tot professionals. 

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op. Wil je een keer mee dansen? Meld je dan aan voor een gratis proefles!

Neem een kijkje in de dansles

Klik hier voor een impressie van de w-up in onze dansles!

Hip Hop Dansschool MovingMatters

Dansles Nijmegen danslessen dansschool Hip Hop urban breakdance foto winnares Dutch Open Marthe Weijers
Dansles Nijmegen dansen dansschool Lent Nijmegen-Noord Oosterhout bemmel centrum hip hop urban stoer breakdance

Hip Hop voor volwassenen

Voor studenten, jong volwassenen, millenials en middelbare leeftijd Gratis vrijblijvende proefles Dansles voor volwassenen Op zoek naar dansles voor volwassenen, bij jou in de buurt?

Lees verder »
GRATIS proefles!

    MovingMatters gebruikt cookies om de ervaring met de website te verbeteren.