MovingMatters Hip Hop logo L-kick truc kom leren dansen Oosterhout bij dansschool Berg en Dal

Krantenartikel: Nieuwe dansschool in Nijmegen-Noord

Heb je het al gezien? MovingMatters staat in het nieuwe krantje BEN er weer, over de opening van de 2de locatie in Nijmegen, namelijk in Nijmegen-Noord (Oosterhout). En ondertussen is er nog een nieuwe locatie geopend in LENT.

We zijn hier gestart met 4 nieuwe lesdagen en de groepen groeien als een speer! Geïnteresseerd? We hebben dansaanbod voor ALLE leeftijden, voor iedereen passend aanbod. Voor beginnende dansers en voor gevorderde, voor kleintjes vanaf 3 jaar tot aan volwassenen op middelbare leeftijd.

Geïnteresseerd? Kom langs op een van onze twee locaties in Nijmegen en meld je nu aan voor een gratis proefles!

MovingMatters in Nijmegen Noord artikel BEN er weer Nijmegen Noord online Elst Bemmel Oosterhout, Arnhem Hip Hop dansschool AFRO Toon de vos foto krantenartikel beroemde danseres

Danslessen in Nijmegen-Noord, Grote Boel, naast basisschool De Uitdaging!

beroemde danseres MovingMatters in Nijmegen Noord artikel BEN er weer Nijmegen Noord online Elst Bemmel Oosterhout, Arnhem Hip Hop dansschool AFRO Toon de vos foto krantenartikel

Foto Toon De Vos

GRATIS PROEFLES

Locatie: Lent

Locatie: Oost

Locatie: Noord

* gratis proefdraaien is in alle lessen mogelijk m.u.v. vakanties (vakantiedata zijn te vinden onder ‘rooster’ op de website). Lessen met een* zijn NIEUW of VOL en hier werken wij met een wachtlijst. Proefdraaien in deze lessen gaat d.m.v. uitnodiging.