MovingMatters Hip Hop logo L-kick truc kom leren dansen Oosterhout bij dansschool Berg en Dal

Weersverwachting m.b.t. buitenlessen

Weersverwachting m.b.t. buitenlessen

Beste dansers,

Voor de buitenlessen zijn we afhankelijk van o.a. het weer. Mocht een les door overmacht onverhoopt écht niet door kunnen gaan, b.v. door heftige storm en regenbuien, zal de les uitvallen. Omdat jullie zelf mogen kiezen in welke les(sen) jullie deelnemen, is het niet mogelijk om iedereen persoonlijk te mailen. Daarom, zullen we net voor aanvang van de les, hieronder een bericht plaatsen ALS de les(sen) door omstandigheden NIET door kunnen gaan. Check daarom altijd voor aanvang van de les nog even de website en kleed je vervolgens op de weersomstandigheden. 

Vandaag les? 

Ja! 

Het weer is een onvoorspelbaar. Is het hek open, zijn we buiten. Kijk altijd even op welk veld we zitten! Bij veel regen gaan we naar binnen (neem dan zaalschoenen mee of dans op sokken:-)!

Neem bij mooi weer, naast drinkwater ook een extra gevulde waterfles of waterflessen mee. Waterpistolen e.d. zijn natuurlijk ook toegestaan voor een verkoelend watergevecht! 

Leerlingen mogen de laatste les van het jaar ook iets lekkers mee nemen om het jaar af te sluiten.

Tot dans!  

P.S. Deelname in andere lessen is tot aan de zomer ook toegestaan. 

Extra lesweek & lessen!

Omdat de kans bestaat dat een les komt te vervallen, hebben we in beide cursussen een gratis extra lessen en lesweken ingeroosterd. In ons jaarrooster staan bijvoorbeeld 2 weken meivakantie ingeroosterd. Maar wegens bovenstaande, hebben we nu gratis 1 extra lesweek ingeplandI.p.v. 2 weken meivakantie in week 18 & 19, hebben we nu alleen in week 18 meivakantie en is in de andere week (week 19) wél les! Op Koningsdag worden ook gratis danslessen aangeboden voor iedereen! Verdere data staan in de mails! Ow Én inhalen in andere lessen tot aan de zomer is ook toegestaanTot dans!!

Niets zo veranderlijk als het weer!

Wij volgen de maatregelen van het RIVM & Rijksoverheid!

GRATIS PROEFLES

Locatie: Lent

Locatie: Oost

Locatie: Noord

* gratis proefdraaien is in alle lessen mogelijk m.u.v. vakanties (vakantiedata zijn te vinden onder ‘rooster’ op de website). Lessen met een* zijn NIEUW of VOL en hier werken wij met een wachtlijst. Proefdraaien in deze lessen gaat d.m.v. uitnodiging.