MovingMatters Hip Hop logo L-kick truc kom leren dansen Oosterhout bij dansschool Berg en Dal

Show Dansers MovingMatters 24 & 25 juni 2011

Streetdance kinderen, show MovingMatters Nijmegen, jongens en meisjesAfgelopen weekend was de eerste show van de dansers van MovingMatters. Het was een ongekend succes! Maar liefst drievoorstellingen werden verzorgd door de dansers van MovingMatters. Ze hebben samen een zeer indrukwekkende en mooie performance neergezet. De passie voor dans & bewegen, de saamhorigheid, het plezier en de positieve vibe van de dansers resulteerden in een onvergetelijke show. Het was fan-tas-tisch!!!

Alle dansers bedankt voor jullie geweldige inzet en het harde werken, het was een memorabele show & weekend! Met een geweldig eind resultaat.

Tijdens en na de show van MovingMatters waren zwarte MovingMatters T-shirts te koop (zie foto’s). Deze zijn 15,- per stuk en per mail nog te reserveren info.movingmatters@gmail.com . Op=Op

Hieronder de compilatie van de show, made by HRN Movie. Kijk voor meer foto’s op www.facebook.com/DSmovingMatters

Compilatie video Show MovingMatters 2011

GRATIS PROEFLES

Locatie: Lent

Locatie: Oost

Locatie: Noord

* gratis proefdraaien is in alle lessen mogelijk m.u.v. vakanties (vakantiedata zijn te vinden onder ‘rooster’ op de website). Lessen met een* zijn NIEUW of VOL en hier werken wij met een wachtlijst. Proefdraaien in deze lessen gaat d.m.v. uitnodiging.