MovingMatters Hip Hop logo L-kick truc kom leren dansen Oosterhout bij dansschool Berg en Dal

Europees Kampioenschap Hip Hop in Denemarken

Nijmeegse danseres 4de op EK Hip Hop in DenemarkenMarthe Weijers (22) uit Nijmegen, meervoudig Nederlands Kampioen Hip Hop vertegenwoordigde Nederland afgelopen weekend op het Europees Kampioenschap in Denemarken. Ze versloeg meer dan 80 gekwalificeerde dansers uit alle landen van Europa en bemachtigde de vierde plek.

Na het International Dutch Open, het Nederlands Kampioenschap, het Ranking Kampioenschap van Nederland over het hele seizoen, was dit EK de vierde grote prijs die Marthe behaalde in 2011.

Daarnaast danste ze ook duo samen met Kwannogr Lee bij het EK. Zij bemachtigden samen de kwartfinale in de duo adults categorie. Marthe Weiejrs & Kwanngor Lee zullen Nederland ook vertegenwoordigen op het Wereld Kampioenschap in Oostenrijk en op de World Cup begin volgend jaar in Afrika. Eerder dit jaar werd Marthe Weijers Nederlands Kampioen tijdens de kampioenschappen in Mill.

GRATIS PROEFLES

Locatie: Lent

Locatie: Oost

Locatie: Noord

* gratis proefdraaien is in alle lessen mogelijk m.u.v. vakanties (vakantiedata zijn te vinden onder ‘rooster’ op de website). Lessen met een* zijn NIEUW of VOL en hier werken wij met een wachtlijst. Proefdraaien in deze lessen gaat d.m.v. uitnodiging.