fbpx

– Nieuwe kindergroepen v.a. 3 jaar

We zijn bij MovingMatters nieuwe kindergroepen aan het opstarten voor de allerkleinste onder ons. Je bent nooit te jong om te beginnen met dansen en bewegen.

We starten daarom nieuwe kindergroepen op, voor peuters, kleuters vanaf 3 +, 4+, 5+, 6+, 7+ en ga zo maar door. In de mini’s en kiddo’s groepen kunnen kinderen kennis maken met dans en natuurlijk met Hip Hop dans. Ook jonge kinderen kunnen op jonge leeftijd al beginnen met de basis van Hip Hop. Denk hierbij aan basispassen als de bounce en natuurlijk zijn er ook vrije oefeningen waarin freestyle geoefend word. Ook zullen in deze lessen Breakdance moves aan de orde komen.

In deze lessen word de basis gelegd waarop ze later kunnen voortborduren als ze willen doorgaan. Niet dansen als een ‘boom’ en hele les spelletjes. Bij MovingMatters beginnen we echt al met dansen en het aanleren van basis technieken.

Zowel in Nijmegen-Noord, Nijmegen-Lent en in Nijmegen-Oost, zullen deze nieuwe groepen op korte termijn starten.

Maandag 16 Mei

15.15-16.00 in Nijmegen-Noord bij Marthe v.a. geboortejaar 2018

Woensdag 11 mei

16.15-17.00 in Nijmegen-Noord bij Breanne v.a. geboortejaar 2018

17.00-18.00 in n-Noord bij Breanne v.a. geboortejaar 2016

16.15-17.00 in Lent bij Jermaine v.a. geboortejaar 2018

*proeflessen op woensdag zijn op inloop, proefles op maandag is op aanvraag.

Nieuwsgierig? Meld je aan voor een gratis proefles.

Zit er nog geen geschikte lestijd tussen? Mail ons dan jouw voorkeuren op en wij kijken met je mee. Omdat het nieuwe groepen betreft, kunnen we ook qua roosters mee denken.

Tot dans!

Team MovingMatters

Lentselucht / Nextdoor

GRATIS PROEFLES