MovingMatters Hip Hop logo L-kick truc kom leren dansen Oosterhout bij dansschool Berg en Dal

– Nieuwe kindergroepen v.a. 3 jaar

We zijn bij MovingMatters nieuwe kindergroepen aan het opstarten voor de allerkleinste onder ons. Je bent nooit te jong om te beginnen met dansen en bewegen.

We starten daarom nieuwe kindergroepen op, voor peuters, kleuters vanaf 3 +, 4+, 5+, 6+, 7+ en ga zo maar door. In de mini’s en kiddo’s groepen kunnen kinderen kennis maken met dans en natuurlijk met Hip Hop dans. Ook jonge kinderen kunnen op jonge leeftijd al beginnen met de basis van Hip Hop. Denk hierbij aan basispassen als de bounce en natuurlijk zijn er ook vrije oefeningen waarin freestyle geoefend word. Ook zullen in deze lessen Breakdance moves aan de orde komen.

In deze lessen word de basis gelegd waarop ze later kunnen voortborduren als ze willen doorgaan. Niet dansen als een ‘boom’ en hele les spelletjes. Bij MovingMatters beginnen we echt al met dansen en het aanleren van basis technieken.

Zowel in Nijmegen-Noord, Nijmegen-Lent en in Nijmegen-Oost, zullen deze nieuwe groepen op korte termijn starten. Zie hier ons rooster.

Nieuwsgierig? Meld je aan voor een gratis proefles.

Zit er nog geen geschikte lestijd tussen? Mail ons dan jouw voorkeuren op en wij kijken met je mee. Omdat het nieuwe groepen betreft, kunnen we ook qua roosters mee denken.

Tot dans!

Team MovingMatters

Lentselucht / Nextdoor

GRATIS PROEFLES

Locatie: Lent

Locatie: Oost

Locatie: Noord

* gratis proefdraaien is in alle lessen mogelijk m.u.v. vakanties (vakantiedata zijn te vinden onder ‘rooster’ op de website). Lessen met een* zijn NIEUW of VOL en hier werken wij met een wachtlijst. Proefdraaien in deze lessen gaat d.m.v. uitnodiging.