MovingMatters Hip Hop logo L-kick truc kom leren dansen Oosterhout bij dansschool Berg en Dal

Breakdance jongens

Op zoek naar stoere Hip Hop, Urban & breakdance dansles voor jongens?

Breakdance jongens, Nijmegen

Ben je opzoek naar “breakdance jongens”, of te wel op zoek naar breakdance lessen? Wij bieden stoere Urban, Hip Hop en Breakdance danslessen aan voor jongens. 

We zitten al ruim 13 jaar gevestigd in Nijmegen-Oost en zijn na jaren van wachtlijsten nu eindelijk ook gestart in Nijmegen-Noord en Nijmegen-Lent.

Breakdance, Urban & Hip Hop

Ben je al bekend met stoere moves? Freestyle je wellicht zelf al in thuis? Of heb je al misschien al eerder een dansles gevolgd? Wij helpen je graag verder in je ontwikkeling en zoektocht naar wat voor ’n type danser jij bent.  

Wil jij ook een freeze, windmil, sixstep of knee drop leren? Of zoals hiernaast een headstand, zoals te zien op de foto? Of een L-kick (een handstand op 1 arm, zoals de foto hierboven? Leren balanceren op je hoofd of handen? 

Kom dan eens langs op een van onze drie locaties, in Nijmegen-centrum/Oost, Nijmegen-Noord & Nijmegen-Lent!! 

B-Boying (breakdance jongens)

Breakdance is de commerciële naam voor B-Boying (en B-girling)- Dit betekent ‘Break-jongen’. Deze naam is ontstaan omdat de ‘break’ dansers dansten op de breaks van de muziek. Breakdance is een van de elementen van Hip Hop. Het is erg belangrijk om als sporter/ danser/ atleet te weten wat je leert (dus ook wat de geschiedenis en de basis is), om je zo verder in de toekomst te kunnen ontwikkelen.

Je kunt jezelf ontwikkelen door middel van de basistechnieken in combinatie met de nieuwe ontwikkelingen en natuurlijk met je eigen persoonlijkheid. Want dat maakt jou als danser en maakt wie jij bent. Wie jij bent maakt hoe jij je gaat vormen als danser.

Waarom dansschool MovingMatters?

Omdat onze docenten gediplomeerd zijn en zelf op het allerhoogste niveau dansen. De lessen zijn van hoog niveau, gegeven in een plezierige leeromgeving. 

Heb je al veel danservaring of nog helemaal niet? Iedereen is welkom!Al onze danslessen worden op verschillende niveaus aangeboden. We sluiten daarbij aan op je eigen niveau, zodat je altijd de uitdaging vindt die bij je past. 

Proefles voor jongens

Wil je ook coole moves leren, zoals op de foto’s en filmpjes? Meld je dan aan voor een gratis proefles op een van onze locaties en kom zelf ervaren hoe vet het is. 

We hebben lange tijd gewerkt met wachtlijsten, dus wacht niet te lang met aanmelden!

Breakdance moves op wedstrijden

Klik hier voor een van onze wedstrijdfilmpjes, van onze MovingMatters dansen.

Breakdance voor jongens

Breakdance jongens Jermaine headstand op z'n kop b-boying breakdancing breakdance b-boy b-girl sterrendans foto workshops nijmegen oost en noord
Breakdance jongens dansschool MovingMatters nijmegen oost lent en noord stelt grote boel spil ster trekvogels grondmoves handstanden
Hip Hop dansschool dansles show foto jongens meisjes kinderen 4+ jeugd tieners studenten volwassenen middelbare leeftijd dansteam wedstrijden groepsfoto alle leerlingen MovingMatters urban academy Nijmegen

– Eindoptredens

Dit jaar zullen de dansers van MovingMatters het seizoen afsluiten in de theaterzaal van de Klif. De laatste week van juni staat in het teken

Lees verder »

GRATIS PROEFLES

Locatie: Lent

Locatie: Oost

Locatie: Noord

* gratis proefdraaien is in alle lessen mogelijk m.u.v. vakanties (vakantiedata zijn te vinden onder ‘rooster’ op de website). Lessen met een* zijn NIEUW of VOL en hier werken wij met een wachtlijst. Proefdraaien in deze lessen gaat d.m.v. uitnodiging.