MovingMatters Hip Hop logo L-kick truc kom leren dansen Oosterhout bij dansschool Berg en Dal

MARTHE WEIJERS WINT DUTCH OPEN 2011!

streetdance nijmegen, wedstrijden winnaar Dutch OpenIn het laatste weekend van januari vindt in Mill dé wedstrijd van het jaar plaats: de Dutch Open. Door de grote belangstelling voor deze wedstrijd vanuit binnen- en buitenland, is het niveau in Mill altijd van ongekende hoogte.

Op zaterdag dansten Marthe & Kwanngor in de hoogste categorie adults duo star met vele internationale toppers. En niet zonder succes! Wederom finale voor deze twee! Gefeliciteerd!

In de hoogste categorie Adults Female Solo Stars verschenen zo’n vijftig gekwalificeerde dansers aan de start. Op het moment dat Marthe de vloer op kwam, was de toon gezet: de hele zaal was laaiend enthousiast! Met haar freestyle veroverde Marthe het publiek, de jury én die felbegeerde eerste plek. Een prestatie om héél trots op te zijn!!

 

GRATIS PROEFLES

Locatie: Lent

Locatie: Oost

Locatie: Noord

* gratis proefdraaien is in alle lessen mogelijk m.u.v. vakanties (vakantiedata zijn te vinden onder ‘rooster’ op de website). Lessen met een* zijn NIEUW of VOL en hier werken wij met een wachtlijst. Proefdraaien in deze lessen gaat d.m.v. uitnodiging.