MovingMatters Hip Hop logo L-kick truc kom leren dansen Oosterhout bij dansschool Berg en Dal

Marthe Weijers opnieuw Nederlands Kampioen Hip Hop

Hip hoppers uit Gelderland vallen in de prijzen, NK Hip HopMarthe Weijers bemachtigd voor de derde keer de Nederlandse titel op het NK Hip Hop 2011. In de hoogste categorie solo female stars liet Marthe zien wat voor kwaliteiten zij in huis heeft: Muzikaliteit, knowledge en originaliteit, waarmee Marthe voor de derde keer Nederlands Kampioen werd. Bekijk haar finale hier en zie onderstaande media aandacht voor deze prestatie.

De Brug, zondagskrant, Dansles Nijmegen, Kampioen Hip Hop

Ook werd de Ranking bekend gemaakt van het seizoen 2010-2011 (welke dansers gemiddeld het beste hebben gepresteerd gedurende het seizoen). Kwanngor Lee & Marthe Weijers bemachtigden –ondanks een blessure- de eerste plek op de ranking in de Duo Adults Star klasse (hoogste categorie van Nederland). Waarmee ze zich als eerste kwalificeerde voor het EK & WK 2011.Marthe Weijers won ook de ranking bij de Solo female Adults star. Ze won dit seizoen vrijwel alles wat er  te winnen viel.

Met deze ranking en de Nederlandse titel is het Duo Marthe Weijers en Kwanngor Lee en Marthe als solist, als eerste geplaatst om Nederland te vertegenwoordigen op het Europees- en Wereldkampioenschap.

GRATIS PROEFLES

Locatie: Lent

Locatie: Oost

Locatie: Noord

* gratis proefdraaien is in alle lessen mogelijk m.u.v. vakanties (vakantiedata zijn te vinden onder ‘rooster’ op de website). Lessen met een* zijn NIEUW of VOL en hier werken wij met een wachtlijst. Proefdraaien in deze lessen gaat d.m.v. uitnodiging.