Eindelijk is het zover, naast onze hoofdlocatie in Nijmegen-Oost, gaat MovingMatters ook starten met danslessen aan de andere kant van de brug dichtbij Nijmegen Lent.

We starten vanaf maart 2020, ook met lessen in Nijmegen-Noord. In de nieuwe wijk, De Grote Boel. We vestigen in de nieuwe sporthal, waar momenteel spiegels geplaatst worden. Ook is er een grote trampoline tot onze beschikking.

Nieuwe dansschool voor danslessen voor kinderen jeugd en volwassenen in Nijmegen Noord, Oosterhout, Bemmel, Elst en Arnhem. PR foto bij nieuwsberichten kinderen juigen MovingMatters

We stellen het rooster samen met jullie samen. Aan de hand van jullie beschikbaarheid en aanvragen, vullen wij het rooster in. Interesse? Laat het ons dan even weten! Laat ons ook weten, waneer je wel én niet kan, dan kunnen wij hier (waar mogelijk) rekening mee houden.

Iedereen wordt vervolgens uitgenodigd voor een gratis vrijblijvende proefles. De eerste proeflessen zullen plaats vinden op woensdag 18 maart, zowel voor kinderen, jeugd als volwassenen. Ben je er dan ook bij?

Hopelijk tot dans op onze dependance in Nijmegen Lent en Noord!