MovingMatters Hip Hop logo L-kick truc kom leren dansen Oosterhout bij dansschool Berg en Dal

NIEUWE 3de locatie MovingMatters geopend, Nijmegen-Oost, Nijmegen-Noord & Nijmegen-Lent

Dansschool Nijmegen

3 dansscholen in Nijmegen

Hip hop dansschool MovingMatters heeft drie locaties in Nijmegen. Naast onze hoofdlocatie in Nijmegen-Oost zijn we uitgebreid over de waalbrug, in Nijmegen-Noord en in Nijmegen-Lent. 

Nieuwe locaties over de brug

In Nijmegen-Noord is onze dansschool gevestigd in de wijk Grote Boel, naast basisschool de Uitdaging. En in Nijmegen-Lent aan de kant van de Waal, De Stelt in Waalsprong, naast basisschool De Verbinding. Beide zijn nieuwe locaties die net gebouwd zijn, inclusief spiegelwand, muziekinstallatie en GROTE trampoline.

 

Dagelijkse danslessen, lesrooster

We stellen het rooster met jullie samen. Dit om de vele wachtlijsten op andere locaties te voorkomen. Aan de hand van jullie aanmeldingen, vullen wij het rooster in. Interesse? Laat het ons dan even weten!

Iedereen is van harte welkom om gratis proef te komen draaien.

Tot dans in Nijmegen-Lent, Nijmegen-Noord of in Nijmegen-Oost!

 

 

Dansschool Nijmegen Noord dansen grote boel uitdaging oosterhout kion kindcentrum de kliff ster oversteek dansles hip hop breakdance urban groen zwart gebouw
Dansschool Nijmegen-Noord
Dansschool Nijmegen Lent De Stelt MovingMatters dansen
Dansschool Nijmegen Lent
Locatie Nijmegen-Oost MovingMatters. We zitten gevestigd op locatie Luciaweg 9 in Nijmegen-Oost, geel gebouw, rechter zaal.
Dansschool Nijmegen Centrum/ Oost

 

Nieuwe locatie dansschool MovingMatters in Nijmegen-Oost, Nijmegen-Noord en Nijmegen Lent
Dansschool MovingMatters dansen in lent oosterhout noord en nijmegen

GRATIS PROEFLES

Locatie: Lent

Locatie: Oost

Locatie: Noord

* gratis proefdraaien is in alle lessen mogelijk m.u.v. vakanties (vakantiedata zijn te vinden onder ‘rooster’ op de website). Lessen met een* zijn NIEUW of VOL en hier werken wij met een wachtlijst. Proefdraaien in deze lessen gaat d.m.v. uitnodiging.