MovingMatters Hip Hop logo L-kick truc kom leren dansen Oosterhout bij dansschool Berg en Dal

Nieuwe groepen voor volwassenen

Naast de uitbreiding van de verschillende jeugdgroepen, groeien de volwassen groepen wellicht nog wel sneller. Zowel in Nijmegen-Oost als Noord weten steeds meer adolescenten onze danslessen te vinden.

Een ouder die s’avonds terug komt, om zelf les te volgen, is geen uitzondering meer. We breiden dan ook ons volwassen dansaanbod uit. Zowel met Hip Hop instroom groepen als met afro danslessen.

De groepen zijn gemeleerd qua samenstelling en leeftijd. Hierdoor is er voor iedereen passend aanbod. Onze jeugdgroepen en jong volwassen groepen zijn aparte groepen, dus volwassenen hoeven niet bang te zijn dat ze niet bij leeftijdsgenoten staan.

Enthousiast geworden? En vind jij het ook nooit te laat om te leren? Kom dan langs voor een gratis proefles in een van onze volwassen groepen. Het rooster is fictief voor de adolescenten, uiteindelijk kijken we naar de groepsindeling welke leeftijd & niveau een groep krijgt.

Mail daarom altijd even voor meer informatie naar info.movingmatters@gmail.com Dan kijken we met jullie mee.

Hopelijk tot dans!

GRATIS PROEFLES

Locatie: Lent

Locatie: Oost

Locatie: Noord

* gratis proefdraaien is in alle lessen mogelijk m.u.v. vakanties. Lessen met een* zijn NIEUW en bij deze lessen geldt gratis proefdraaien op aanvraag en volgt nog een uitnodiging per mail.