Van 29 juli tot en met 1 augustus vond in Cervia, Italië de IDO World Cup plaats. Dansers over de hele wereld reisden af voor deze vierdaagse competitie van formaat.

Marthe vertegenwoordigde Nederland in de categorie adults female solo en in een veld van dertig internationale toppers, rockte Marthe vanaf de eerste ronde!

Vol overtuiging kwalificeerde Marthe zich voor de volgende rondes en stond zij uiteindelijk in de finale met dansers uit Italië, Slovenië, Tsjechië en Estland. In de finale bleek Marthe haar concurrentie te sterk en wist zij het goud te pakken!

Dansles, Winner World Cup 2010-Marthe Weijers

Met de eerste plek op het erepodium en twee (!) coupletten Wilhelmus, mag Marthe weer een titel aan haar naam voegen. Een top prestatie!

Marthe en Kwanngor besloten Last Minute deel te nemen in de categorie adults duo. Met slechts vier weken voorbereiding betraden zij voor het eerst samen de dansvloer. En Hoe! Marthe en Kwanngor dansten een sterke voorronde en wisten zich te plaatsen voor de finale! Uiteindelijk werden zij derde op hun eerste internationale wedstrijd samen. Een prestatie om heel trots op te zijn.