MovingMatters Hip Hop logo L-kick truc kom leren dansen Oosterhout bij dansschool Berg en Dal

Quinty
van Selow

Docent Quinty van Selow

Onze nieuwe dansdocent Quinty van Selow heeft zich na het afronden van de Urban Dansopleiding in Arnhem gericht op zowel de artistieke als commerciële sector.

Ze is onder andere bekend als danseres in het tv programma “Dance Dance Dance”, van het veel bekeken TV programma op RTL4. Als danseres danste ze voor artiesten als Berry Lewis, Karin Bloemen, Leona Filipo en OG3NE. Ook in het theater is Quinty te zien, o.a in de jeugd theater voorstelling “JA HE?” onder leiding van Nedda Sou.

Quinty is momenteel bezig met dance battle’s in de stijlen “HipHop” en “House” waarbij ze ondertussen al meerdere finale plekken heeft bemachtigd.

Ze geeft nu al 4 jaar met heel veel plezier dansles aan kinderen, jeugd en volwassenen. Ze is begonnen met lesgeven omdat ze graag haar passie en liefde voor dans wilde delen. Wat haar vooral aanspreekt aan het lesgeven is de energie die ze terugkrijgt van haar leerlingen en natuurlijk om de leerlingen steeds verder te laten groeien.

Kom je ook een gratis proefles volgen in een van haar lessen?

“Make moves that matter”

Hip Hop
100%
House (main style)
100%
Female
100%
Freestyle
100%

GRATIS PROEFLES

Locatie: Lent

Locatie: Oost

Locatie: Noord

* gratis proefdraaien is in alle lessen mogelijk m.u.v. vakanties (vakantiedata zijn te vinden onder ‘rooster’ op de website). Lessen met een* zijn NIEUW of VOL en hier werken wij met een wachtlijst. Proefdraaien in deze lessen gaat d.m.v. uitnodiging.